Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Palaukite...

Clara Giambino – papildomas koncertas

2024 Kovo 9 d.

Žavioji atlikėja Clara siunčia savo gerbėjams žinutę, sakydama:

Netikiu to kas vyksta! Nuoširdžiai ir atvirai sakau, kad to niekada, niekada nebuvo. Kovo 8 d. mano koncerto bilietai ištirpo akimirksniu. Tad tikrai negaliu nuvilti kretingiškių, kurie nespėjo bilietų įsigyti, kaip ir negaliu praleisti galimybės pasirodyti dar kartą nuostabiajame Žiemos sode. Tad nedelsiant skelbiame antrą koncertą KOVO 9 d. Su dideliu malonumu kartosime ir dainuosime.

Labai, labai lauksiu. Myliu,

Clara Giambino

 

Įsigyti bilietus – bilietai.lt

 

Clara yra profesionali teatro šokėja. Ji gimė ir užaugo Marselyje. Prieš 5 metus, po studijų Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Izraelyje, ji atvyko į Kauną dirbti šokio teatre „AURA“. Kaip teigia pati menininkė, per šį laikotarpį ji pamilo Lietuvos laikinąją sostinę ir šį miestą jau vadina savo namais. Talentinga kūrėja čia net įkūrė verslą, kartu su kolege vadovauja kavos ir desertų namams. 

Tačiau vien teatro scenos ir verslo rūpesčių bei džiaugsmų aktyviai merginai neužteko. Nuo kūdikystės dainuojanti Clara Lietuvoje nusprendė atgaivinti paauglystėje dėl prigimtinio drovumo priblėsusią muzikinę aistrą bei net pradėjo kurti autorines dainas.